Hesabım
    New York Kaçkınları Zirveyi Kaptı

    Howard-Crowe ikilisinin şanssız başlangıcı

    Oscarlı ekip Russell Crowe-Ron Howard ikilisinin son filmi Cinderella Man nihayet Amerika'da seyirci karşısın açıktı. Ancak başarılı ekip bu sefer çabalarını gişeye yansıtamadılar ve Box Office'lere dördüncü sırada girebildiler.

    Cinderella Man dahil diğer büyük yapımları da arkasında bırakan ise bir çizgi film, Madagascar oldu. New York kaçkını dört hayvanın vahşi doğa serüvenlerinin anlatıldığı animasyon ikinci haftasında 28.7 milyon dolarla zirveye oturdu.

    Madagascar'ı, Adam Sandler ve Chris Rock'ın başrollerini paylaştıkları The Longest Yard, 26.1 milyon dolarla izledi. Vizyondaki üçüncü haftasını sürdüren Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı ise yeni bir rekorla üçüncü sıraya yerleşti. 26 milyon dolar hasılat elde eden film toplamda 308.8 milyon dolara ulaştı ve 17 günlük başarısıyla Şrek 2'yi geride bıraktı. Sith'in İntikamı böylece 300 milyon dolar hasılata en hızlı ulaşan film oldu.

    18.6 milyon dolar hasılat elde eden Cinderella Man ise Russell Crowe'a üçüncü büyük, Ron Howard'a dördüncü büyük açılışını yaptırdı. Listelerde beşinci sırayı ise Warner Bros.'un The Sisterhood of the Traveling Pants'i, 10.2 milyon dolarla aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top