Hesabım
    Kemerlerinizi Bağlayın DVD'leri Sizi Bekliyor!

    Beyazperde.com ile Kanal D Home Video'dan geçtiğimiz aylarda vizyonda olan Ferzan Özpetek'in son filmi Kemerlerinizi Bağlayın DVD'leri hediye!

    Beyazperde ve Kanal D Home Video'dan geçtiğimiz aylarda vizyonda izlediğimiz, Ferzan Özpetek'in son filmi Kemerlerinizi Bağlayın DVD'leri hediye!

    Kasia SmutniakFrancesco ArcaFilippo Scicchitano ve Carolina Crescentini gibi oyuncuların yer aldığı dramatik komedinin senaryosu yönetmen Ferzan Özpetek ile Gianni Romoli'ye ait. Giorgio ile iki senedir nişanlı olan Elena, Antonio ile yasak bir aşk yaşamaya başlar. Sakin bir hayatı olan Elena yaşadığı aşk karşısında alt üst olur. Antonio da Elena’nın en yakın arkadaşının sevgilisidir  ve Giorgio'dan pek haz etmez. Aradan 13 yıl geçer, Antonio ile Elena artık evlidir ve iki çocukları vardır...

    Kemerlerinizi Bağlayın DVD'lerinden birine sahip olmak için hemen yarışmamıza katılıp, şartları yerine getir, sen kazan!

    İşte sorumuz; linkteki videoda da görebileceğiniz gibi Antonio, Elena'ya ne veriyor? "Giriş Yap" butonuna tıklayarak yarışmaya kayıt olabilirsin!

    Yarışmaya arkadaşlarını davet etmeyi ve duvarında paylaşmayı unutma! 

    Ne kadar çok arkadaşın yarışmaya katılırsa, kazanma şansın o kadar artar..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top