Hesabım
    Türk Korku Sinemasının Yeni Adı Azazil: Düğüm!

    Türk işi "Exorcism" 40 yıl sonra Azazil: Düğüm filmiyle geri dönüyor!

    Yönetmen Özgür Bakar'ın Bu Bir Soygundur ve Ammar'dan sonra üçüncü uzun metrajlı sinema filmi olan Azazil: Düğüm, iddialı yerli korku filmleri arasına adını yazdırmak istiyor. 1973'te William Friedkin'in yönetmenliğinde dünyada yankı uyandıran Şeytan filmini bir yıl aradan sonra uyarlayan usta yönetmen Metin Erksan'ın ardından Türk sineması, tam 40 yıl sonra tekrar bir şeytan çıkarma filmi ile karşımızda. 

    Metafizik ve Bio-Enerji uzmanı Salih Memişoğlu'nun bizzat yaşadığı sıradışı vakaları beyazperdeye aktarmak için Ammar filmi ile korku sinemasında özellikle görsel efekt anlamında bir çok yenilik getiren ve yurtdışında oldukça beğeni toplayan ekip ile birlikte yeni projelerini hazırladı. Filmin senaryosu Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım’a ait. Kaynaklardaki inanışa göre “Azazil” secde etmeyi Kabul etmeyen ilk şeytan olarak geçmekte. Düğüm ise seri olması planlanan Azazil filminin ilk hikayesi ile bağlantılı. 

    Filmin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli oyuncular Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan ve Zafer Altun’a Antalya Şehir Tiyatroları ustalarından Murat Ercanlı eşlik ediyor.

    Azazil: Düğüm, 29 Ağustos 2014'te sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top