Hesabım
    Bayan Smith 12'den Vurdu

    Bu görüntü 50 milyon eder

    Aylardır, Doug Liman'ın filminde ne anlattığından çok Bay Pitt ve Bayan Jolie'nin yan yana nasıl duracağı konuşuluyordu. İşte bu merak 20th Century Fox'a üç günde 51 milyon dolar kazandırdı.

    Birbirinden habersiz tetikçilik yapan Smith ailesinin aksiyonu bol komik hikayesini sabırsızlıkla bekliyorduk. Angelina Jolie ve Brad Pitt aşkından, Jennifer Aniston'ın kıskançlık krizlerine magazin gündemini epey meşgul eden film Pitt-Aniston çiftinin boşanmasına bile neden olmuştu.

    Nitekim reklamın iyisi kötüsü olmadı ve biraz içi boş diye eleştirilmesine rağmen beklenen gişe geliri elde edildi. Bay ve Bayan Smith vizyona girdiği ilk hafta sonunda sadece Amerika'da 51.1 milyon dolar hasılatla Box Office listelerinde tepeye yerleşti.

    Dünya çapındaysa toplamda 83.1 milyon dolara ulaşan film Pitt ve Jolie'nin de bugüne kadar en iyi açılış yapan filmleri oldu. Brad Pitt daha önce en iyi açılış hasılatını 46.9 milyon dolarla Truva'da, Angelina Jolie ise 47.7 milyon dolarla Lara Croft: Tomb Raider'da yakalamıştı.

    Oldukça başarılı olan Bay ve Bayan Smith çiftini, 17.1 milyon dolarla Madagascar, 14.9 milyon dolarla Yıldız Savaşları: Bölüm III-Sith'in İntikamı, 13.5 milyon dolarla The Longest Yard izledi.

    Box Officelerde beşinci sırada ise bu hafta vizyona yeni giren bir film vardı. Robert Rodriguez'in çocuk filmi The Adventures of Shark Boy and Lava Girl in 3-D, 12.5 milyon dolarla beyazperdeye merhaba dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top