Hesabım
    Barbie Sihirli Dünyanın Kapısını Açıyor!

    Barbie ve Sihirli Dünyası minik sinemaseverlerin kalbini kazanmaya geliyor!

    Yıllardır popülaritesini hiç kaybetmeyen ve kız çocuklarının göz bebği olan Barbie yeni müzikal macerasıyla beyazperdeyi süslemeye geliyor. Barbie'yi yeni macerasında prenseslikten sıkılan Derin olarak izleyeceğiz. Yönetmenliğini Karen J. Lloyd'un üstlendiği filmin senaryosu ise Brian Holefeld'e ait. 

    İngilizce seslendirme kadrosunda Kelly SheridanBrittany McDonaldChanelle PelosoAshleigh Ball ve Tabitha St. Germain gibi isimler yer alırken, ülkemizde Pınar ErengilDamla Pehlevan ve Ayça Koptur'un sesleri karakterlere hayat verecek.

    Prensesliğin getirmiş olduğu sorumluluklardan sıkınlan Derin, zamanının çoğunu sarayın arka bahçesinde kitap okuyarak geçirir. İçine kapanık bir prenses olan Derin arka bahçede vakit geçirmekten çok mutludur. Derin, bir gün krallık bahçesinde dolaşırken tıpkı okuduğu bir kitapta olduğu gibi gizli bir kapı keşfeder. İçeriye adım attığındaysa kendini büyülü ve süprizlerle dolu bir dünya beklemektedir. Derin burada bir deniz kızı olan Nehir ve peri Ela ile tanışır ve onlardan Malucia adlı birinin bu evrendeki tüm sihri almaya çalıştığını öğrenir.

    Barbie ve Sihirli Dünyası, 15 Ağustos 2014'te (Yarın) sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top