Hesabım
    Katie Holmes da Silah Kuşandı!

    Güzel yıldız da aksiyon arenasına transfer olanlar kervanına katıldı!

    Güzel aktris Katie Holmes da nihayet aksiyon için kolları sıvayan yıldızlar kervanına katıldı! Holmes yeni filmi Miss Meadows'da kötülerden intikam almak için silah kuşanacak!

    Gündüzleri ilkokul öğretmenliği geceleriyse adalet için mücadele eden suç savaşçısına dönüşen Miss Meadows'un öyküsünü anlatan film; içeriğindeki mizah dozuna rağmen oldukça karanlık tonlarda bir 'vigilante'* örneği! Filmden yayınlanan ilk fragman, projenin türün yüz aklarından biri olma ihtimalini de gözler önüne serecek cinsten!

    Daha ziyade kamera önünden tanıdığımız aktris Karen Leigh Hopkins'in hem yazıp hem yönettiği film, ABD'de geçtiğimiz Nisan ayında gösterilmiş ve pek de fena eleştiriler almamıştı! Filmin ülkemizdeki vizyon tarihiyse henüz kesinleşmiş değil...

    *Vigilante filmler: sistemin ve yasaların toplumun huzurunu korumada yetersiz kaldığı savına sığınarak, yetkisi olmadığı halde kaba güce ve silaha sarılıp asayişi ve düzeni korumaya kalkışan kişi veya gruplarla ilgili yapılmış filmlere verilen addır. (Vikipedi)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top