Hesabım
    "Uçaklar 2", Yere mi Çakılacak?

    Geçtiğimiz yıl vizyonda olan Uçaklar'ın devam filmi olan Uçaklar: Söndür ve Kurtar gişede istediğini alabilecek mi?

    Disney'in sevilen animasyon yapımı Arabalar'ın ardından el attığı Uçaklar filminin devamı olan Uçaklar: Söndür ve Kurtar'ın yönetmen koltuğunda Amerikalı Roberts Gannaway oturuyor. Gişede 90 milyon doların üzerinde bir hasılat yapan ilk filmin ardından beklentiler büyümüştü ama Amerika'da vizyona giren devam filmi gelen yorumlara bakılırsa beklenileni veremedi!

    Serinin ilk filmi Uçaklar, vizyona girdiği ilk üç günde 22 milyon doları görmüştü lakin devam filmi olan Uçaklar: Söndür ve Kurtar ilk 3 günde 17 milyon dolarlık hasılat elde etti. 50 milyon dolarlık bir bütçeyle ortaya çıkan filmle ilgili yapılan yorumlar ise oldukça kafa karıştırıcı. Kimi eleştirmenler filmi yeterli görürken kimi ise ilk filmin kopyası nitelemesinde bulunmuş. Eleştirmenlerden Lisa Kennedy film için, "cana yakın, renkli ve beklentileri aşıyor" derken, vulture.com ise "kurumsal bir fırsatçılık çabası" demiş.

    Bir başka internet sitesi "Uçaklar 2" filmi için, "Yeterli derece eğlenceli ve çocuk izleyicilerin kalbini kazanacak cinsten bir film olmuş." yorumunu yaparken, totalfilm.com ise, "bir spin-off için oldukça iyi bir animasyon" yorumunu yapmış. Kimi eleştirmenler senaryonun yetersiz olduğunu yorumlarına eklemiş. Sade ve basit bir hikaye yakıştırmalarını yapan eleştirmenler ayrıca filmdeki karakterleride sevimli bulmuş.

    Ülkemizde henüz vizyona girmemiş olan Uçaklar: Söndür ve Kurtar filminin nasıl bir gişe yapacağını görmek için ise önümüzdeki hafta sonunu bekleyeceğiz! Uçaklar: Söndür ve Kurtar, 29 Ağustos 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top