Hesabım
    Gişede Neler Oluyor?

    Beklenen filmler bir bir vizyona giriyor, fakat beklenileni verebiliyorlar mı?

    Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyon giren, Frank Miller veRobert Rodriguez imzalı Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın filminin Amerika hasılatı hayal kırıklığı yaşattı. 6 buçuk milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde eden yapım, ilk 10'a sekizinci sıradan giriş yaptı. Listenin tepesinde ise gişe canavarı Marvel'in Galaksinin Koruyucuları yer alıyor.

    İkinci sırada Jonathan Liebesman imzalı Ninja Kaplumbağalar  yer alırken onu, ülkemizde 19 Eylül'de vizyona girecek olan ve başrolünde yeyenekli genç oyuncu Chloë Grace Moretz'in olduğu Eğer Yaşarsam filmi takip ediyor. Aksiyon komedi yapımı olan Çakma Polisler dördüncü sırada, ülkemizde Aralık ayında vizyona girecek olan When The Game Stands Tall vizyona girdiği ilk hafta beşinci oldu.

    Phillip Noyce imzalı The Giver listeye altıncı sıradan giriş yaparken, büyük beklentilerle vizyona giren Cehennem Melekleri 3 yedinci oldu. Günah Şehri gişe listesine sekizinci sıradan giriş yaptı, yine ülkemizde henüz vizyona girmeyen The Hundred-Foot Journey dokuzuncu olurken, ülkemizde bu hafta vizyona giren felaket filmi Fırtınanın İçinde haftayı onuncu sırada tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top