Hesabım
    Cehennem Melekleri 3 Zirveyi Bırakmıyor!

    Vizyondaki ikinci haftasına giren Cehennem Melekleri 3, birinciliği kimseye bırakmadı!

    Aksiyon severlerin gün sayarak beklediği Cehennem Melekleri 3, vizyondaki ikinci haftasında da zirveyi bırakmadı. 300 salonda gösterimi devam eden filmi, hafta sonu 87.277 izleyici tercih etti. Cehennem Meleklerinin en yakın takipçisi 59.403 kişiyle Lucy olurken onu, bu hafta vizyona giren Fırtınanın İçinde filmi takip etti. 162 salonda birden vizyona giren Fırtınanın İçinde filmini 24.006 kişi tercih etti.

    Vizyondaki dördüncü haftasında Galaksinin Koruyucuları23.028 kişiyle dördüncü sırada yer aldı. Geçen hafta gişe listesine üçüncü sıradan giriş yapan animasyon filmi Barbie ve Sihirli Dünyası22.304 kişi ile beşinciliğe gerilerken, bu hafta vizyona giren Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın, sadece 22.273 kişiyi sinema salonlarına çekebildi. Vizyondaki ikinci haftasını geride bırakan Kahraman Şövalye8.399 kişiyle yedinci sırada yerini aldı.

    Bu hafta vizyona giren Çakma Polisler güldürüsü 6.398 kişiyi sinema salonlarına çekerek, sekizinci olurken onu, 5.461 kişiyle Karabasan takip etti. Listenin onuncu sırasında ise, 5.335 kişiyle vizyondaki beşinci haftasını geride bırakan Herkül: Özgürlük Savaşçısı yer aldı.

    Haftalık Box Office verileri için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top