Hesabım
    Bill Murray, Hayalet Avcıları 3 Hakkında Konuştu!

    Yıllardır hakkında dedikodular yapılan Ghostbusters 3 filmi hakkında konuşan eski ekipten Bill Murray, kadın kahramanlara sıcak baktığını açıkladı.

    Bir türlü gerçekleşemeyen yeni Hayalet Avcıları projesi Ghostbusters 3 için yeni bir gelişme söz konusu! Şimdiye kadar birden fazla kez senaryosu elden geçirilen, kadro konusunda ciddi sıkıntılar çeken ve özellikle de orijinal ekipten usta aktör Bill Murray'in yeni yapımda yer alma konusunda diretmesiyle gündemden düşmeyen film daha önce de dedikodusu yapıldığı gibi kadın kahramanlar ile geri dönebilir.

    Oscar adaylığı sebebiyle düzenlenen Bill Murray Day etkinliğine katılan oyuncu, Toronto Film Festivali'nde yaptığı açıklamada erkeklerden değil, tamamen kadınlardan oluşan bir Hayalet Avcısı ekibi ile yeni bir filme sıcak baktığını açıklamış. İşin üzücü tarafı ise Murray'in fikrini halen değiştirmemiş olması. Yani oyuncu hala yeni kadroda yer almak istemiyor!

    Bu hikayenin harika bir fikir olduğunu belirten Bill Murray, "böyle bir senaryoya sahip yeni bir Hayalet Avcıları filmini zevkle izleyeceğini" söylüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top