Hesabım
    Aşka Dair Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı ve Afişi Çıktı!

    Sosyal medya aşklarının üzerine eğilen Aşka Dair filmi, klasik romantik filmlerin çok daha ötesinde olduğu iddiasını taşıyor. Filmin fragmanı ise bir o kadar ilgi çekici görünüyor.

    Kat Coiro'nun yönettiği Aşka Dair filminin gösterim tarihi hızla yaklaşıyor. Sıradan bir romantik hikaye yerine çok daha özgün bir sunum hedefleyen yapımın başrollerinde Justin Long ve Evan Rachel Wood bulunuyor. Filmin diğer sürpriz isimleri arasında ise Game of Thrones ile ününe ün katan usta oyuncu Peter Dinklage ve Brendan Fraser yer almış.

    Genç bir yazar olan Sam, her daim gittiği bir kafede tanıştığı Birdie'ye aşık olur. Aslında bir hayli utangaç olan Sam güzel kadının sosyal medya hesaplarını takibe başlar, Birdie ile yakınlaşmadan onun hakkında öğrenebildiği her şeyi öğrenir. Kendini ona beğendirebilmek için Birdie'nin zevklerine uygun yaşamaya başlayan Sam kendini bir süre sonra beklemediği o çok özel ilişkinin içerisinde bulur.

    Film hakkında konuşan Kat Coiro, romantizm potansiyeli yüksek bir ilişkiye adım atmak üzereyken sosyal medya mecraları sayesinde karşı taraf hakkında her şeyi öğrenebildiğinizi, bunun sadece heyecanı değil, ilişkinin geleceğini de öldürebildiğinden bahsediyor. Senaryonun aksine yaz değil, kış mevsiminde çekilmesine karar verilen yapımda doğallığı korumak için çok çabaladıklarını belirten yönetmen Coiro, konu aşk olduğunda hepimiz kendimizin düşmanıyız diyor.

    Aşka Dair filmi 26 Eylül 2014'te vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top