Hesabım
    Türkiye Sineması’nın Ustaları CAVA’da!

    CAVA (Cinema and Audio Visual Arts) Enstitü temel ve ileri düzey atölyeleriyle yeni dönemine 11 Ekim tarihinde başlıyor.

    2012 yılında Ankara’da eğitim faaliyetlerine başlayan ve bugüne kadar 350 mezununu sinemanın ustalarıyla buluşturan CAVA (Cinema and Audio Visual Arts) Enstitü temel ve ileri düzey atölyeleriyle yeni dönemine 11 Ekim tarihinde başlıyor.

    CAVA Enstitü sinema ve senaryo atölyelerinde Kaybedenler Kulübü, Devrim Arabaları, Labirent filmlerinin senarist ve yönetmeni Tolga Örnek; İşler Güçler, Kardeş Payı gibi dizilerin senarist ve yönetmeni Selçuk Aydemir; Köksüz filminin senarist ve yönetmeni Deniz Akçay; Behzat Ç., Cinayet gibi dizilerin senaristi Ercan Mehmet Erdem gibi ünlü sinemacılar film yapımına dair derslerle Ankaralı sinemaseverlere sektörün kapısını aralayacak.

    Ödüllü kısa film yönetmeni Süleyman Demirel’in yürütücülüğünde "Bir Film Yaratmak" sinema atölyesi, senarist Birol Tezcan’ın yürütücülüğünde gerçekleşecek "Düşten Kağıda" senaryo atölyesi, yürütücülüğünü Fırat Konuşlu'nun üstlendiği "Gerilla Film Yapımı" atölyesiyle düşük bütçeli film çekme pratiklerini deneyimleyebilirsiniz. Ulus Baker’in kitaplarını derleyen yazar-sinemacı Ege Berensel’in yürütücülüğündeki “Buluntu Film Yapımı” atölyesinde film çekmeden film yapmayı öğrenebilir, 8mm deneysel imajlar üretebilirsiniz.

    Usta oyuncu Altan Gördüm ve oyuncu Ebru Özkan’ın danışmanlığında gerçekleşecek oyunculuk atölyesi Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Murat Çidamlı yürütücülüğünde gerçekleşecek. 

    11 Ekim -18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek atölyelere son başvuru tarihi 10 Ekim. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top