Hesabım
    Guruldayan Kalpler İlk Defa Altın Portakal'da

    Guruldayan Kalpler, sinema izleyicisiyle ilk olarak, sürpriz şekilde seçildiği 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde buluşacak.

    Başrollerini Necip Memili, Algı Eke ve Devin Özgür Çınar’ın paylaştığı Guruldayan Kalpler, sokaktaki adam”ın, bir sanat eserine bakış açısını komik bir dille anlatan hikayesiyle çok güldürecek! Yönetmenliği Ömer Uğur’a, senaryosu Caner Güler’e ait olan Barakuda Film yapımı “Guruldayan Kalpler”sinema izleyicisiyle ilk olarak, sürpriz şekilde seçildiği 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde buluşacak.

    Vizyon tarihi ilerleyen günlerde belirlenecek olan film, bir sürpriz yaparak, izleyicilerle ilk olarak 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde buluşacak. Yeni jürisiyle, alışmışın dışına çıkarak yüzünü gişe ve komedi filmlerine de dönen festivalin yarışma bölümüne seçilen “Guruldayan Kalpler”; 10-18 Ekim 2014 tarihlerinde yarışan komedi filmlerinden biri olacak.

    Hayatı boyunca varoşta yaşamış Yaşar, arkadaşları tarafından kandırılıp hırsızlık yapmak için girdiği atölyede yakalanır, ama hırsızlık yapmaya gittiği yerin sahibi tarafından işe alınır. Çalışmaya başladığı yer, modern sanat heykellerinin yapıldığı bir atölyedir. Sanattan hiç anlamayan Yaşar, Hülya’nın yanında modern sanat heykellerinin yapılışına yardımcı olurken birbirinden komik olaylar gelişir. Bir nevi modern sanatla bir imtihan gibidir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top