Hesabım
    Daniel Radcliffe Ya Aşksa (What If) Filmiyle Sinemalara Geliyor

    Dünya çapında elde ettiği başarı ve yakaladığı satış rakamlarıyla çığır açmayı başarmış Harry Potter'ın efsanevi yıldızı Daniel Radcliffe yeni filmi Ya Aşksa (What If) ile adeta çocukların kalbinden genç kızların kalbine geçiş yapıyor!

    Tıp fakültesini bırakmış ve kadınlarla ilişkilerinde sürekli başarısızlığa uğradığı için aşk hayatını da bir ölçüde rafa kaldırmış Wallace karakterine hayat veren Daniel Radcliffe'a filmde, Chantry karakteriyle başarılı oyuncu Zoe Kazan eşlik ediyor. Animatörlük yapan Chantry ile tanıştıktan sonra aşkla ilgili düşünceleri değişen ve hemen yakınlık kuran, kısa sürede de çok iyi arkadaş olmayı başaran Wallace için tek sorun Chantry'nin Ben adlı erkek arkadaşıdır. Wallace, en iyi arkadaşının aynı zamanda hayatının aşkı olmasından doğan karışık duyguların arasında kalır.

    Çekimleri Dublin'de gerçekleşen filmin yönetmen koltuğunda Take Me Home Tonight ve Goon gibi filmlere imzasını atmış olan Michael Dowse oturuyor. Ya Aşksa filminin oyuncu kadrosunda Radcliffe ve Kazan dışında Adam DriverMegan Park ve Rafe Spall gibi isimler yer alıyor. Romantik komedi türünde olan Ya Aşksa 24 Ekim 2014'te sinemalarda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top