Hesabım
    Tha Hateful Eight Filminde Kim Kimdir?

    Tarantino'nun son filminin oyuncu kadrosuna dair ilk resmi açıklamalar geldi!

    Şimdiden sezonun en sansasyonel filmi kabul edebileceğimiz ve yazım sürecinden yapım sürecine kadar her şeyiyle adeta olay olan Quentin Tarantino'nun son filmi The Hateful Eight kadrosundan resmi olarak açıklanan isimler ortaya çıktı!

    Geçtiğimiz gün Channing Tatum'un akıbetinin de kesinleştiği filmde, yer alıp alamayacağı henüz kesinleşmeyen bir diğer isim de Jennifer Lawrence... Peki filmin kadrosunda kimler var dersiniz?

    Tarantino'nun gedikli ismi Samuel L. Jackson ve Kurt Russell, filmde Major Marquis ve John "The Hangman" Ruth adındaki iki ödül avcısına hayat verecekler. Walton Goggings, Chris Mannix karakterini ete kemiğe büründürürken bir başka Tarantino gediklisi olan Tim Roth ise Oswalto Mobray'i canlandıracak.

    Jennifer Jason Leigh'in filmin cazibe merkezi olacağının altı çizilirken, Michael Madsen ve Bruce Dern'de filmi şenlendirecek diğer isimler olacak. Filmde yer alacak olan diğer isimlere ve dedikodulara net bir açıklama getirilmemiş olsa da, ağırlıklı olarak Tarantino sinemasından aşina olduğumuz isimleri perdede göreceğimize hiç şüphe yok! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top