Hesabım
    Christopher Nolan, Man of Steel'in Finalinde Neden Görünmek İstemedi?

    Ünlü yönetmen Christopher Nolan, yapımcılığını üstlendiği Man of Steel filminde neden görünmek istemediğini açıkladı!

    Bu cuma vizyona giren ve hem izleyiciden hem de eleştirmenlerden olumlu eleştiriler alan Yıldızlararası filminin yönetmeni Christopher Nolan; yapımcılığını üstlendiği Man Of Steel filminin post credit kısmında neden yer almak istemediği konusuna açıklık getirdi.

    Daha önce stüdyo tarafından filmin finalinden sonra, esprili bir şekilde post-credit kısmına yer alması istenen Nolan'ın, yeni Süperman filminin son derece ciddi bir film olduğu ve bu şekilde espriler ile büyüsünün bozulmaması gerektiği yönünde bir açıklamada bulunduğu yazılıp çizilmişti. Nolan'ın "Gerçek filmlerde bunlara yer olmaz" benzeri açıklamasıysa özellikle post-credit sahneleriyle ünlü Marvel filmlerinin hayranlarını da epey kızdırmıştı.

    Geçtiğimiz gün basına genel bir açıklama yapan ünlü yönetmen, hiç kimsenin filmi için "gerçek bir film değildir." tabirini kullanmadığını belirterek, sözlerindeki ifadenin yanlış yorumlandığını belirtti. Nolan açıklamasında filmin yönetmeni Zack Snyder'a "Başka filmlerin izinden gitmektense Man of Steel'in duruşuna sadık kalmamız gerek" dediğinin altını çizdi. Nolan'ın bu tutumunun danışmanlığını yürüttüğü Batman v. Superman: Dawn of Justice filminde devam edip etmeyeceğiyse şimdilik kesinlik kazanmış değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top