Hesabım
    9/11 Tuzağında

    Oliver Stone'dan Cage'e ufak görevler

    Üzerinden geçen uzun zamana rağmen Dünya Ticaret Merkezi'ne yapılan terörist saldırılar Hollywood'ta popülerliğini korumaya devam ediyor. Büyük İskender'in hayal kırıklığının ardından kendini toplayan Oliver Stone da, Nicolas Cage'in başrolünde olacağı bir 9/11 filmi için kamera arkasına geçecek.

    Variety'nin bildirdiğine göre Paramount'un yapımcılığını üstlendiği film için ön çalışmalar New York'ta başlamış bile. Andrea Berloff'un senaryosundan beyazperdeye aktarılacak olan hikaye gerçek hayatlardan uyarlanacak ve 11 Eylül'de yaşanan dramın oldukça ufak bir parçasını yansıtacak.

    Liman görevlisi iki polisin, Will Jimeno ve John McLoughlin'in, kurtarma çalışmalaır için gökdelenlere girişinin ardından içeride mahsur kalmalarının anlatılacağı filmde Cage polislerden birini canlandıracak.

    İkiz kulelerde yaşanan dehşetin beyazperdeye aktarılışı sadece Paramount'un projesiyle sınırlı değil. Columbia Pictures da Jim Dwyer - Kevin Flynn'ın kitapları 102 Minutes'in Şubat'ta yayınlanmasının ardından film haklarını satın almıştı. Billy Ray tarafından uyarlanan senaryoda da, uçaklardan ilkinin çarptığı 8:46'dan ilk kulenin yıkılışı 10:28'e kadar yaşananlar anlatılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top