Hesabım
    Amerika'da Zirvenin Adı 6 Süper Kahraman!

    Amerikalı sinemaseverlerin bu haftaki tercihi; Marvel ve Disney ortak yapımı olan 6 Süper Kahraman animasyonundan yana oldu...

    Amerika'da bu hafta beklenen rekor gerçekleşti ve aynı hafta iki film 50 milyon dolar barajını aşarak büyük bir başarı elde etti. Ülkemizde Ocak ayında vizyona girmesi planlanan Don Hall imzalı 6 Süper Kahraman, 56,200 milyon dolarla zirveyi kaptı. Bilimkurgu sevenleri bir süredir meraklarda bırakan usta yönetmen Christopher Nolan'ın yıldızlarla dolu kadrosunun yer aldığı Yıldızlararası 52,151 milyon dolarla ikinci sırada kaldı.

    Oscar'ın güçlü adaylarından David Fincher imzalı Kayıp Kız, 6,100 milyon dolarlık hasılatıyla yeniden üst sıralara yükseldi. Cadılar Bayramı haftasında vizyona giren ve ilk 3'ü bırakmayan Ouija, 6,017 milyon dolarla dördüncü sıraya geriledi. Gişe listesine geçtiğimiz hafta yedinci sıradan giriş yapan St. Vincent,  5,707 milyon dolarla beşinci sıraya yükseldi.

    Yönetmen Dan Gilroy'un ilk uzun metrajlı filmi Gece Vurgunu, 5,512 milyon dolarla altıncı sırada yer alırken, savaş draması Fury 5,500 milyon dolarla yedinci, Keanu Reeves'li John Wick 4,075 sekizinci, 3,495 milyon dolarla Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün dokuzuncu sırada ve Jorge R. Gutierrez'in yönetmenliğini üstlendiği eğlenceli animasyon filmi Hayat Kitabı 2,800 milyon dolarla onuncu sırada yer aldı.

    ABD haftalık Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top