Hesabım
    Indie Biraz Yaşlı Mı?

    Connery yıllarca Bond olabilmişse.

    Aralık ayında Münih Olimpiyatları'nı beyazperdeye paslayacak olan Steven Spileberg'ün hemen Indiana Jones 4'ün çekimlerine başlayacağından sık sık bahsettik. Filmin yapımcılarından Kathleen Kennedy artık şüpheye gerek kalmadığını müjdeledi.

    Now Playing Magazine'e yaptığı açıklamada 1940'larda geçecek hikaye üzerinde nihayet anlaşıldığını doğrulayan ünlü yapımcı ''Artık Indie'yi çekebiliriz, George Lucas ve Steven Spielberg, Jeff Nathanson'ın senaryosunda anlaştılar'' dedi.

    Harrison Ford'un Indie olabilmek için biraz yaşlı olup olmadığının sorulması üzerineyse Kennedy ''Hayır, sanmıyorum. Zaten o hala 20 yaşındaymış gibi bir senaryo yazmadık ki. Bildiğiniz gibi Sean Connery de defalarca Bond olarak karşımıza çıkmıştı, neden olmasın? Bence Indie biraz yaşlansa da yeni bir film muhteşem olur'' dedi.

    Nihayet yılbaşında başlayacak çekimler için Spielberg ağzı sıkı davransa da tüm ekip, sabırsızlıktan olsa gerek, bir şeyler söylemeden yapamıyor. Son olarak Harrison Ford da Indie 4'ün adını Indiana Jones and the Opal of Mer-Man Prince olarak kaçırmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top