Hesabım
    29 Soruda Karışık Kaset!

    Merakla beklenen ve bu cuma vizyona girecek filmi, yönetmeni Tunç Şahin anlattı! Melis Zararsız'ın keyifli röportajı Beyazperde.com'da!

    Melis Zararsız: Ben seni Bir Film şirketinin genel müdürü olarak tanıdım, daha sonra da kısa filmlerinle karşılaştım festivalin birinde ve çok beğendim. Şimdi ise bu hafta vizyona girecek uzun metraj Karışık Kaset’in yönetmen koltuğundasın. O zaman Tunç Şahin’in sinema yolculuğuyla başlayalım mı söze?

    Tunç ŞahinBen aslında elektrik mühendisiyim İTÜ’den. Orada sinema kulübündeydim. Üniversitede sinema okumamış olsam da üniversiteden başlıyor sinema yolculuğum diyebilirim o anlamda, ve o kulüpten birkaç arkadaşımla devam ettik Bir Film’de de. Çok uzun zamandır bir sinema filmi yapmak istediğimi biliyordum, belki 15 yıldır, her şey zamanını bekliyor. Önce "Bir Film" oldu, 2002’de kuruldu Bir Film, vizyona farklı filmler getirmek amacında olan bir çizgimiz oldu hep, bilirsin. 2007’de şirket olarak bir film çekmek istediğimizi iyice belirledik. Bir şeyler yazılmaya başlandı. Uygar (Şirin) Ses’i yazıyordu. 2008’de ben askerden geldikten sonra bir yapım tarafı kurmak ve filme başlamak fikri oluştu. Uygar’la Burcu’nun iki tane kısası vardı, sen de izlemiştin hatta Melis. Sonra benim bir kısa filmimin yapımı… Yapım kısmına kaymayı o kısa filmlerle deneyimledik, kişisel ve bireysel olarak ne yapmaktan hoşlanıyoruz filmle ilgili, onları test ettik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top