Hesabım
    Deliha Liderliği Bırakmadı!

    Geçtiğimiz hafta vizyona giren Deliha, ikinci haftasında da liderliği kimseye kaptırmadı!

    Yalan Dünya dizisiyle yıldızı parlayan Gupse Özay'ın senaryosunu yazıp, başrolünü üstlendiği Deliha   vizyona girdiği ikinci haftada da zirveyi kimseye kaptırmadı. Kahkaha fırtınası film için bu hafta sonu 247.724 bilet kesildi. Listenin ikinci sırasında tüm yıl merakla beklenen Jennifer Lawrence'ın başrolünü üstlendiği Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 yer aldı. Aksiyon dolu bir bilimkurgu olan yapım için 243.890 kişi sinema salonlarını dolduruken, üçüncü sıradaki Unutursam Fısılda filmini 128.806 kişi tercih etti. 

    İngiliz usta yönetmen Christopher Nolan imzalı Yıldızlararası 75.513 kişiyle dördüncü olurken, bu hafta vizyona giren yerli romantik-komedi Karışık Kaset filmini 56.073 kişiyi salonlara çekebildi. Vizyondaki beşinci haftasını dolduran dönem filmi Birleşen Gönüller ise 53.589 seyirciyi kendisine çekmeyi başardı. Listenin altıncı sırasında 41.058 kişiyle Efe Hızır'ın yönetmenliğini üstlendiği Ümmü Sıbyan: Zifir ve sekizinci sırada 38.239 kişiyle bir diğer yerli komedi filmi olan Olur Olur! yer aldı. 

    Listenin geri kalanında Biray Dalkıran'ın yöntemenliğini üstlendiği, Gizem KaracaBarış KılıçYıldız Kültür ve Orçun Kaptan'ın başrollerini paylaştığı Seni Seviyorum Adamım 34.544 kişiyle dokuzuncu sırada kalırken, Arı Maya 23.964 kişiyle onuncu sırada yer aldı.

    Haftalık Türkiye Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top