Hesabım
    Atilla Taş, Karışık Kaset İçin Söyledi!

    Karışık Kaset filminde Egemen adlı bir pop şarkıcısını canlandıran Atilla Taş''ın seslendirdiği "Elimi Soksam" şarkısının klibi internet ortamında yayınlandı...

    Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren romantik-komedi Karışık Kaset filminde Egemen isimli bir pop şarkıcısını canlandıran Atilla Taş, filmde seslendirdiği "Elimi Soksam" parçasının klibiyle karşımızda!

    Filmde Sarp Apak'ın canlandırdığı Ulaş karakterine, gazetenin müzik sayfası için röportaj veren Egemen adlı fırlama pop şarkıcısını canlandıran Atilla Taş, oyunculuk yeteneğini konuşturuyor. Taş, sosyal medyada yaptığı paylaşımda ve filmin galasında Karışık Kaset'te konuk oyuncu olarak yer almaktan ne kadar keyif aldığını tekrar tekrar dile getirmişti. 

    Tunç Şahin'in yönetmenliğini üstlendiği Sarp Apak ile Özge Özpirinçci'nin başrollerini paylaştığı film, 1990'larda başlayan bir aşk hikayesini konu ediyor. Uygar Şirin'in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmle ilgili başrol oyuncularından Özge Özpirinçci; "Karışık Kaset, 90’larda çocuk olmayı hatırlatacak… Unuttuğumuz güzel ve naif anılarımızı canlandıracak. Kurşun kalem ve kaset arasındaki ilişkiyi bilen son kuşak olarak, geçmişimizden birçok an yakalayacağız." diyor.

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top