Hesabım
    Hayatımın Şansı Vizyondan Önce Randevu İstanbul'da!

    İddialı kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Hayatımın Şansı filmi vizyondan önce Randevu İstanbul etkinliğinde izleyiciyle buluşuyor.

    2011 yılında Can Dostum filmiyle 51 milyon kişilik izleyici sayısına ulaşan Eric Toledano ile Olivier Nakache'nin yönetmenliğini paylaştığı yeni filmi Hayatımın Şansı ülkemizde, vizyondan önce Randevu İstanbul'da izleyiciyle buluşacak. İlk gösterimi 5 Aralık'ta gerçekşecek olan filmin, ikinci gösterimi ise hemen ertesi gün gerçekleşecek.

    Can Dostum'da başrolü üstlenen Omar SyYeraltı Peygamberi filmindeki unutulmaz performansıyla akıllara kazınan Tahar RahimLars von Trier'in gedikli oyuncularından Charlotte Gainsbourg ve Izïa Higelin'in başrollerini paylaştığı filmin senaryosu da yönetmenToledano ve Nakache'ye ait.

    Daha iyi bir hayat umuduyla geldiği Fransa'da düşük gelirli birçok işe girerek tutunmaya çalışan Samba, belgelerindeki eksik nedeniyle göçmenlik bürosu tarafından sınır dışı edilmek üzeredir. Alice ise bir şirkette üst düzey yöneticiyken geçirdiği bunalım sonucunda psikolojik tedavisinin bir parçası olarak göçmenlik bürosunda görevlendirilmiştir. Hayatının en zor zamanlarını geçiren ikilinin yolları çakışır ve aralarındaki duygusal çekim kısa sürede gitgide artar. Samba ve Alice’in yeni hayatı için umut artık çok da uzaklarda değildir.

    Randevu İstanbul etkinliği hakkında ayrıntılı bilgi ve program için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top