Hesabım
    Juliette Binoche Orta Yaş Bunalımında!

    Gösterildiği festivallerde ilgiyle karşılanan Clouds of Sils Maria filmi ülkemizde Ve Perde ismiyle vizyondaki yerini alacak.

    Senaryosunu ve yönetmenliğini Fransız Olivier Assayas'ın üstlendiği drama Clouds of Sils Maria, ülkemizde Ve Perde adıyla vizyondaki yerini alacak. Cannes Film Festivali'nde yarışan filmin sponsorlarından biri de ünlü moda devi Channel! Filmin başrollerini Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği, Köprüüstü Aşıklarıİngiliz Hasta ve Aslı Gibidir gibi yapımlarda boy gösteren deneyimli oyuncu Juliette Binoche ve genç yıldızlar Kristen Stewart ile Chloë Grace Moretz paylaşıyor. Filmin orijinal fikri Binoche'a ait. Binoche yönetmen ve senarist Assayas'a giderek aklından geçenleri anlatmış ve yönetmen bu fikirden yola çıkarak Ve Perde filmi ortaya çıkartmış.

    Maria kariyerindeki başarıyı, olgun bir lezbiyenin genç partneri olarak oynadığı rolle yakalamıştır. Yıllar sonra aynı filmde orta yaşlı aşığı rol alacaktır. Ve oyunda kendi gençliğini gördüğü rol arkadaşı Jo-Ann ile tanışır. Olgun aktristle, genç oyuncu arasında bir gerilim oluşur. Maria bir yandan da onun yerine telefon ve mesajlara cevap veren asistanı Valerie'den gün boyu destek almaktadır. Birlikte İsviçre Alplerine giden Maria ve Valerie orada sessiz, sakin vakit geçirmektedirler. Maria bu sırada ünlü olmanın verdiği mahremiyeti, kariyerini ve hayatındaki açmazları sorgularken, diğer taraftan ilerleyen yaşının mesleğiyle ilgili sıkıntılarını algılamaya ve onlarla başa çıkmaya çalışır.

    Ve Perde, 19 Aralık 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top