Hesabım
    Hayatımın Şansı (Samba), Sinemalarda

    Hayatımın Şansı (Samba), bugünden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda!

    Mültecilik kavramına el atan Eric Toledano ileOlivier Nakache'nin son filmi Hayatımın Şansı (Samba), bugünden itibaren ülke genelinde sinemalarda. Birbirinden ünlü dört oyuncunun başrolünü paylaştığı dram soslu komedi filmi Delphine Coulin'in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlandı.

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın! 

    Can Dostum filmiyle büyük bir başarı yakalayıp, 51 milyon izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başaran Eric Toledano ile Olivier Nakache ikilisinin, ikinci defa yönetmen koltuğunu paylaştığı filmde; rol aldığı her filmde farkını hissettiren Omar Sy, Danimarkalı yönetmen Lars von Trier'in gedikli oyuncusu Charlotte GainsbourgYeraltı Peygamberi filmindeki performansıyla hafızalara kazınan Tahar Rahim ve genç Fransız oyuncu Izïa Higelin başrolleri paylaşıyor. Fransa'da vizyona girdiği ilk hafta 1 milyon izleyiciye ulaşan film, M3 dağıtımıyla vizyondaki yerini alıyor.

    Daha iyi bir hayat yaşamak umuduyla Fransa'ya göç eden Samba, burada bir türlü dikiş tutturamaz. Sürekli geçici işlerde çalışan adam, adapte olmadığı için göçmenlik bürosu tarafından sınır dışı edilme durumuyla karşı karşıyadır. Zor bir dönemden geçen, orta yaşlı bir kadın olan Alice ise, psikolojik sorunları yüzünden işinden bir süre uzaklaşır. İşine geri dönmek için rehabilitasyona başlayan kadın, zorunlu görev olarak göçmenlik bürosunda çalışmaya başlar. Yaşamın farklı katmanlarından gelen Alice ve Samba'nın yolları, romantizm ve komedi ile örülü bu öyküde kesişecektir.

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top