Hesabım
    Al Pacino Yeteneğini Geri İstiyor!

    Al Pacino'nun yeteneğini kaybeden ve bu sebeple depresyona giren bir aktörü canlandırdığı The Humbling, ülkemizde Dönüm Noktası adıyla vizyondaki yerini alacak.

    Senaryosunu Buck Henry ve Michal Zebede’nin yazmış olduğu, Oscar Ödüllü yönetmen Barry Levinson’ın yönettiği The Humbling, ülkemizde Dönüm Noktası adıyla sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Philip Roth'un aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmin başrollerini Oscar Ödüllü oyuncu Al Pacino ile Greta Gerwig paylaşıyorlar. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Nina Arianda, Dylan Baker, Charles Grodin, Dan Hedaya, Billy Porter, Kyra Sedgwick, Dianne Wiest ve Mary Louise Wilson yer alıyor. 

    Simon Axler bir anda ve açıklanamaz bir şekilde yeteneğini kaybettikten sonra girdiği bunalım sonucunda intihara meyilli hale gelen ünlü bir sahne oyuncusudur. Tekrar gündemdeki yerini alabilmek adına yarı yaşındaki lezbiyen bir kadınla ilişkiye girer. Kısa süre sonra, söz konusu ilişki, romantik çiftin geçmişlerindeki insanların yeniden hayatlarına girmeleriyle, karmaşaya dönüşür. 

    Dönüm Noktası, 23 Ocak 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top