Hesabım
    Liderlik Koltuğu Hobbit: Beş Ordunun Savaşı'na Emanet

    Merakla beklenen Hobbit: Beş Ordunun Savaşı, vizyona girdiği ilk haftadan, beklenildiği üzere gişeden birinci çıktı.

    Amerika gişe yarışında beklenen oldu ve liderliği, Peter Jackson imzalı Orta Dünya macerasının son halkası olan Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filmi kaptı. Hafta sonu 56,220 milyon dolarlık bir gişe geliri elde eden filmi, 17,300 milyon dolarla geçtiğimiz aylarda beklenmeyen ölümüyle herkesi yasa boğan Robin Williams'ın rol aldığı son filmlerden biri olan Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır filmi takip etti. Üçüncü sırada, şu sıralar başı hackerlar ile belada olan Sony imzalı Annie yer aldı. Ülkemizde Mart ayında vizyonda yer alması planan film, hafta sonu 16,300 milyon dolarlık hasılat elde etti.

    Ridley Scott yönetmenliğindeki, yılın iddialı filmlerinden biri olan Exodus: Tanrılar ve Krallar8,065 milyon dolarlık hasılatla dördüncü olurken, tüm dünyada ilgiyle takip edilen Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 7,750 milyon dolarla beşinci ve gerçek bir hayat hikayesinden beyazperdeye uyarlanan Yaban 4,150 milyon dolarla altıncı sırada yer aldı.

    Chris Rock'ın senaryosunu, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği Top Five3,570 milyon dolarla yedinci olurken onu, 3,563 milyon dolarla 6 Süper Kahraman3,525 milyon dolarla Madagaskar Penguenleri ve 2,600 milyon dolarlık gişe hasılatıyla Yıldızlararası filmi yer aldı.

    ABD haftalık Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top