Hesabım
    Ellerin Kan Revan İçinde Kalana Kadar Çalacaksın!

    Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Miles Teller'ı başrolde seyredeceğimiz Whiplash filminden ilk Türkçe Altyazılı fragman yayınlandı!

    Ülkemizde ilk kez 2014 Filmekimi'nde seyircisiyle buluşan ve meraklıları tarafından oldukça ilgiyle karşılanan Whiplash filminden ilk Türkçe altyazılı fragman ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da!  

    2009'da yine müzik temalı bir film olan Guy and Madeline on a Park Bench adlı yapımla ismini duyduğumuz Damien Chazelle'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Whiplash'ın başrolünde genç oyuncu Miles Teller yer alırken, acımasız bir müzik eğitmeni olan Fletcher rolünde deneyimli oyuncu J.K. Simmons'ı izliyoruz. 

    Çok yetenekli bir davulcu olan Andrew henüz kariyerinin başındadır ama yaptığı işin en iyisi olmayı hedeflemektedir. Bir orkestra eğitmeni olan Terence Fletcher ise öğrencilerine karşı sert ve hata affetmeyen, acımasız tutumuyla ünlenmiştir. Andrew, ne pahasına olursa olsun Fletcher ile çalışarak kendisini aşmak için yolun sonuna kadar gidecektir...

    Kurmaca Film'in ithalatı ve M3 dağıtımcılığı ile vizyona girecek olan Whiplash, 16 Ocak 2015'ten itibaren ülkemiz sinemalarında seyircisiyle buluşacak! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top