Hesabım
    Köpekler İntikam İstiyor!

    Beyaz Tanrı filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

    Macar yönetmen Kornel Mundruczó'nun 2010 yılında dikkatleri üzerine çekmeyi başardığı Duyarlı Evlat - Frankenstein Projesi adlı filminden sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu Beyaz Tanrı filminden, Türkçe altyazılı fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

    Ülkemizde ilk defa Filmekimi kapsamında izleyici ile buluşan Beyaz Tanrı, Cannes Film Festivali'nde 'Belirli Bir Bakış' bölümünde yer aldı ve En İyi Film ödülüne layık görülmüştü. Film ayrıca Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Uluslararası İzleyici Ödülü'nü kucaklamıştı.

    Annesi ve babası ayrı yaşayan 13 yaşındaki Lili, annesinin yurtdışına seyahate çıkmasıyla babasının yanında kalmaya başlar. Hagen adında bir de köpeği olan Lili, köpeğine çok bağlıdır. Macaristan'da çıkan bir yasa melez köpeklerin evde bakılmasını oldukça zır bir duruma sokmuştur. Melez köpeklerin evde bakılmasına ağır vergilerin getirilmesinin ardından Lili'nin babası herkesin yaptığı gibi Hagen’i istemez ve onu sokağa atar. Lili canla başla köpeğini her yerde ararken, Hagen'in ise sokakta başına gelmeyen kalmaz. Artık Hagen için hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanların köpeklerin dostu olmadığını anlar ve diğer köpeklerle birlikte insanlara savaş açar. İntikamları acı olacaktır. Acaba Lili, insanoğluyla köpekler arasındaki bu savaşı durdurabilecek midir? 

    Beyaz Tanrı, 9 Ocak 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top