Hesabım
    Tim Burton Sınırlarımızı Zorluyor!

    Digitalspy dergisine verdiği röportajda ünlü aktör Christoph Waltz, Big Eyes'da Burton ile çalışmasını anlatıyor...

    İngiltere'de bugün vizyona giren son Tim Burton harikası Büyük Gözler/Big Eyes ile ilgili ünlü oyuncu Christoph Waltz, Digitalspy'a bir röportaj verdi. 

    Big Eyes'da yer almak ve böyle bir rolü oynamanın neden kendisine çekici geldiği sorusuna Waltz, "Her zaman Tim Burton ile çalışmak istemiştim, her zaman Amy Adams ile de çalışmak istemiştim, ayrıca hayal gücümü biraz daha öteye taşıyan, alıştığımın dışına çıkartan karakterler canlandırmayı her zaman çok seviyorum." şeklinde yanıt verdi.

    Bu zamana kadar daha içe dönük ve sessiz karakterler canlandırmışken bu rolün tam tersi gibi göründüğünü söyleyen muhabir, bu rolün diğerlerinden farkını sorduğunda ünlü oyuncu, "Aslında sonuçta nasıl bir şey çıkacağına odaklanarak da çalışmıyorum, çalışmayı, işimi çok seviyorum ve buna, çalışmaya, bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye odaklanıyorum." şeklinde konuştu.

    Tim Burton ile çalışmanın nasıl bir şey olduğu sorusunu Waltz, "Verdiği ilham ve teşvikin yanısıra kendi güvenli bölgelerinizin sınırına geldiğinizi hissediyorsunuz. O sınırı da aşıyorsunuz, bu da gelişim demek zaten." şeklinde yanıtladı.

    Amy Adams ile çalışmanın da çok güzel bir deneyim olduğunu söyleyen oyuncu, "orada ne yapıyor olduğumuzu çok hızlı kavrayarak o da hemen hayata geçiriyordu, sonuçta bizler karakterleri sorgulayacak akademisyenler değiliz, zanaat bizim yaptığımız. Fakat elbette karakterler hakkında biz de düşünüyorduk. Zaten Amy ile herşeyi deneyebiliyorsunuz. Mesela, durum şöyle şöyle olsaydı, sen nasıl davranırdın, biz ne yapardık… Bu denemeleri yapıp bir karar veriyorsunuz. Bu da işimin en sevdiğim kısmı." diyerek sözlerine son verdi.

    Büyük Gözler/Big Eyes, ülkemizde 20 Şubat 2015'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top