Hesabım
    Gibson'ın Tutkusu Alevlendi

    İkinci Cesuryürek mi geliyor?

    Cesuryürek'le Oscar gecesine damgasını vuran ancak Latince Aramca çektiği Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi ile Kodak Tiyatrosu'nun kapısından giremeyen Mel Gibson yine eskilere dönüyor. Variety'nin haberine göre bu sefer 3000 yıl geriye gitmeyi planlayan Gibson'ın Apocalypto'sunun çekimleri Ekim'de başlıyor.

    Gibson'ın firması Icon'un yapımcılığında beyazperdeye gelecek olan film için Holywoodlu dev stüdyolar arasında büyük bir savaş yaşanmış ve filmin Amerika'daki hakları Disney'in olmuş.

    Stüdyoya yakın kaynaklardan gelen haberlere bakılırsa Apocalypto'nun senaryosu Mel Gibson tarafından tamamlanmış bile ve hikaye sır gibi saklanıyormuş. Ancak dedikodulara bakılırsa Gibson'ın yeni filmi dini öğeler içermeyecek ve Cesuryürek'e çok daha yakın olacakmış.

    Antik Çağ'da geçecek Apocalypto'da Gibson'ın seyirci için hazırladığı en büyük sürpriz hiçbir yıldız oyuncu bulunmayacak olması. Gibson'ın kendisi de dahil hiç tanıdık yüzle karşılaşmayacağımız film için Meksika çöllerinde çekim alanları saptanmaya başlanmış bile. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top