Hesabım
    Yeni Lego Filminden İlginç Detaylar!

    Phil Lord ve Chris Miller ikilisi The Lego Movie 2 cephesinden son detayları paylaştı.

    Geçtiğimiz yılın en sevilen filmleri arasında yer alan Lego Filmi cenahından taze bilgiler gelmeye başladı. Filmin yönetmenleri Christopher Miller ve Phil Lord, Empire için konuştular ve devam halkasına dair son bilgileri takipçileriyle paylaştılar.

    Serinin devam halkasının kamera arkasına geçmeyi düşünmediklerini daha önce duyuran ikili, bu defa yapımcı ve senarist sıfatıyla projede yer almayı hedeflediklerini söylerken, filmin kamera arkasına da Chris McKay'in geçmesini bekliyorlar. The Lego Batman Movie'yi kotarması beklenen McKay cephesinden şu an için net bir açıklama gelmese de Robot Chicken serisiyle dikkatleri üzerine çeken yönetmenin Lego konseptli iki filminde altından kalkması muhtemel gözüküyor. 

    Yapımcıların 2018 tarihine çizik attıkları film için kolları şimdiden sıvayan Miller ve Lord ikilisinin, ilk filmi aratmayacak bir yapımla izleyiciyi mest edeceklerine şüphe yok! Lego Batman filmi için 26 Mayıs 2017 tarihini işaret eden yapımcıların, önümüzdeki günlerde yeni Lego filminin de tarihini kesinleştirmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top