Hesabım
    Tansu Biçer ile "Neden Tarkovski Olamıyorum" Filmi ve Oyunculuk Üzerine!

    Yazarımız Banu Bozdemir, bu cuma vizyona giren filme dair sorularını yerli sinemamızın ödüllü ismi Tansu Biçer'e yöneltti! Filmde bir nevi ‘tutunamayan’ yönetmen Bahadır’ı canlandıran Biçer rolü ve oyunculuğa dair merak edilenleri cevapladı...

    Filmlerinizin neredeyse yarısı Onur Ünlü filmlerinden oluşuyor diyebiliriz. Ama dizi projelerinde fazlaca yoksunuz. Bir oyuncunun bir yönetmenle sürekli iletişim halinde olması neye delalettir? 

    Tansu BiçerOnur'un dizilerinde varım aslında. Bir tek Leyla ile Mecnun'da ana kadroda yer almadım ancak yine onun şirketi olan Eflatun Film'in yaptığı Şubat dizisinde bir sezon rol aldım. Ayrıca beraber televizyon filmleri de çektik Onur'la. Aslında sadece Leyla ile Mecnun'da yoktum. Şimdi de yakında başlayacak olan Beş Kardeş dizisinde birlikteyiz. Onur'la birbirimizi anlayabildiğimizi ve kısa cümlelerle fazla dallanıp budaklanmadan kafa karışıklığı olmadan çalışabildiğimizi düşünüyorum. Sanıyorum Onur da aynı fikirde olmalı ki o da benimle çalışmaya devam ediyor. Neye delalettir bilmiyorum gerçekten, anlaşıp gidiyoruz işte. Keşke daha fazla böyle bağlar kurulabilse, daha çok insan birbiriyle anlaşabilse.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top