Hesabım
    Milla Jovovich In the Lost Lands Ekibinde!

    George R.R. Martin hikayelerinin uyarlamalarından olacak proje In The Lost Lands'de Jovovich ve Justin Chatwin gibi isimlerin yer alacağı belli oldu.

    George R.R. Martin'in en çok satan roman serisi A Song of Ice and Fire'dan uyarlanan Game of Thrones tv dizisi başarısından sonra yazarın eserlerinin başka meyveler de vereceği belliydi. Onlarca romanı ve kısa öyküleri olan Martin'in öykülerinden biri de şimdi sinemaya uyarlanıyor. In The Lost Lands isimli proje bir Almanya-Kanada ortak yapımı.Çekimleri Almanya'da başlayacak olan projenin 2015'in sonlarında start alacağı konuşuluyor. Ünlü oyuncu Milla Jovovich ve Shameless'tan tanıdığımız Justin Chatwin de şimdiden belirli oyuncular arasında.

    In The Lost Lands'de yazar Martin'in 3 kısa öyküsü birleşecek. İlkinde mutsuz bir kraliçenin Lost Lands'e gidip orada bir kurtkadına dönüşmek gücüne kavuşmayı diliyor olması fakat bunun ona pahalıya patlayacak olması anlatılırken, ikincisinde savaşçı kadın Sharra'nın ejderhalarla savaşı ve sevgilisi Kaydar'a yeniden kavuşması konu ediliyor, son hikayede de genç bir kızın güzellik ve aşk büyüsüne tutulup aslında herşeyin yalan ve kandırmacadan ibaret oluşu var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top