Hesabım
    Yapışık Kardeşler Kendini Çok Sevdirdi!

    Geçtiğimiz haftasonunun en çok tercih edilen vizyon filmleri belli oldu. Listenin tepesinde ise bir kez daha Yapışık Kardeşler yer alıyor.

    06 - 08 Şubat 2015 dönemindeki Türkiye geneli vizyon verileri belli oldu. Geçtiğimiz hafta da listenin başında yer alan ve son dönemlerin yükselen ismi olarak görülen İlker Ayrık'ın projesi Yapışık Kardeşler zirveden inmedi. Yapım toplamda 623 bin 515 bilet sayısına ulaştı, haftasonunda ise 183 bin 499 kişiyi salonlara çekti. İkinci sıradaki isim Özcan Deniz'in yeni filmi Sevimli Tehlikeli oldu. Toplam seyirci sayısı 153 bin 150 olarak kaydedildi.

    Üçüncülüğü altıncı haftasındaki Mucize filmi toplamda 3 milyon 456 bin 87 kişi ile ele geçirdi. Dördüncü sırada ise küçükler kadar büyüklerin de büyük ilgi gösterdiği Sünger Bob Kare Pantolon bulunurken, beşinciliği romantik sularda yüzen Aşk Sana Benzer filmi aldı.

    Altıncı en çok izlenen film başarılı absürd komedi Bana Masal Anlatma toplamda 1 milyon 448 bin 501 kişiyle dikkatleri çekerken, yedinciliği bir başka komedi filmi İçimdeki Ses aldı. Sekizinci sırada vizyona sakin bir giriş yapan Jupiter Yükseliyor 66 bin 164 kişi ile bulunurken, dokuzunculuğu oldukça iyi eleştiriler alan animasyon yapımı 6 Süper Kahraman ele geçiriyor.

    Son sırada ise bir başka animasyon olan Yedi Cüceler toplamda 133 bin 457 kişi ile yerini aldı.

    Haftanın Türkiye Box Office verileri için tıklayınız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top