Hesabım
    Neill Blomkamp Alien'ı Çekmeyecek mi?

    Blomkamp, yeni Alien filminin yönetmen koltuğuna oturmaktan vazgeçti mi?

    Şu sıralar kamera arkasına Chappie filmiyle sinema salonlarımıza konuk olmaya hazırlanan genç jenerasyonun yetenekli yönetmenlerinden Neill Blomkamp, 2015 yılının ilk günlerinde twitter hesabından paylaştığı Alien serisinin yeni halkasına ait olması beklenen konsept çalışmalar ile kafalara soru işaretleri ekmişti. 

    Daha sonra paylaşılan konsept çalışmaların stüdyo ve yapımcılarla bir ilişkisinin olmadığının üzerini çizen Blomkamp, bu konsept çalışmalarının yeni bir devam filmi projesine mi ait olduğunu yoksa remake için mi hazırlandığını belirtmemişti. Blomkamp, geçtiğimiz günlerde yeni Alien projesinin kamera arkasına geçme fikrine şu an için çok da sıcak bakmadığını belirtti. 

    Fox, Blomkamp'ın filmi yönetme fikrine sıcak bakarken, genç yönetmen yapım sürecinin ve Hollywood'un kendisini yorduğunu ve hatta neredeyse yeni bir film çekemeyecek hale geldiğinin de altını çizdi. Chappie'nın yapım  sürecinde Sigourney Weaver ile vakit geçiren ve yeni bir alien filmine dair fikirleri kendisinin kafasına soktuğunu söyleyen Blomkamp'in projenin arkasına geçme konusunda kafasında soru işaretleri olduğunu söylemek mümkün. Yine de kendisinden umudu kesmenin zamanı değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top