Hesabım
    Münafık'tan İlk Görüntüler Ürkütüyor!

    Türk korku sinemasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Münafık filminin ilk teaser fragmanı ve afişi beğeniye sunuldu.

    Özkan Aksular'ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı filmi Münafık teaser fragmanı ve afişi ile karşımızda! Başrollerinde Levent Sülün, Zeynep Okan, Balım Gaye Bayrak gibi isimlerin yer aldığı yapım Nazife Hanım'ın çevresinde başlayıp yayılan ve çok daha fazla kişiyi etkileyen paranormal olayları konu

    alıyor ve Türk korku sineması için yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

    Çekimleri İstanbul ve Kastamonu'da tamamlanan Münafık'ın müzikleri ise 2014 yılında Altın Portakal En İyi Müzik Ödülü sahibi Başar Ünder'e emanet edilmiş, REDD grubundan Berke ve İlke Hatipoğlu kardeşler de bir yeni parça hazırlamış.

    Filmin konusu ise şu şekilde; 1984 senesinde, Sovyetler Birliği'nde bulunan ve parapsikolojik olaylar üzerine inceleme yapan özel bir laboratuvarda çalışan Valeria, eski sevgilisi Nazım'ın daveti üzerine "Cinli Nazife" diye tanınan Nazife Hanım ile ilgili araştırma yapmak için Türkiye'ye gelir. Valeria ülkeye geldikten kısa bir süre sonra kaybolur, Nzife Hanım felç geçirmiş, Nazım ise delirmiş halde bulunur.

    Kızlarının hastalığı yüzünden iki çocuğunu da doğada, doğal yöntemler ile doğurmak isteyen Ceyda ise ailesiyle birlikte babanesinin 30 yıl önce terk ettiği köy evine gelir. İki hikaye korkunç bir sır etrafında birleşir.

    Münafık filmi 3 Nisan tarihinde vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top