Hesabım
    !f İstanbul, Ankara ve İzmir'de Devam Ediyor!

    14. !f İstanbul Film Festivali'nin Ankara ve İzmir ayakları başlıyor, sinemaseverler için birbirinden özel yapımlar seyri bekliyor.

    !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 26 Şubat'tan itibaren İzmir ve Ankara'da sinemaseverlere merhaba diyecek. Festival 26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Ankara'da Cinemaximum Armada ve İzmir'de ise Cinemaximum Konak Pier sinemalarında gerçekleşecek.

    Dünyanın önemli festivallerinde büyük ilgi görmüş ve yılın en çok beklenen yapımlarını bir araya getiren Digiturk Galaları bölümündeki filmler de her iki şehirde de seyircisiyle buluşacak. David Zellner'dan Kumiko The Treasure Hunter, The Tale Princess of the Kaguya, Venedik'ten 5 ödülle dönen The Look of Silence, İran sinemasının ilk vampir filmi A Girl Walks Home Alone at Night ise bu galaların en çok dikkat çeken örnekleri arasında.

    Myroslav Slaboshpytskiy’nin tamamı işitme engelli insanlardan oluşan kadrosu ile The Tribe, kalbi durmasın diye sürekli dans etmek zorunda olan vampir Zano'nun hikayesini anlatan Norway, Letonya'nın ilk korku filmi sayılan The Man in Orange Jacket ve When Animals Dream gelecekte adını çokça duyacağımız yönetmenleri müjdeleyen filmlerden sadece bazıları.

    Alice Cooper’ın iç dünyasını gözler önüne seren, sinemanın ilk belgesel operası Super Duper Alice Cooper ve müzikal God Help the Girl Ankara'da, Anadolu Break ise Ankara ve İzmir'de müzik ve dans tutkunları ile buluşacak.

    Türkiye'den kısalar seçkisiise Ankara’da Tayfa Kitap Cafe, ODTÜ GİSAM, Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi RTS Stüdyosu ve Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi FB-309 salonlarında, İzmir’de ise Fransız Kültür Merkezi’nde ücretsiz gösterilecek.

    Biletler Biletix üzerinden satışa çıkmış durumda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top