Hesabım
    Guardians of the Galaxy 2'ye Sürpriz İsimler Destek Olacak!

    Galaksinin Koruyucuları'nın devam filmi çok büyük bir yıldızı bünyesinde konuk edebilir.

    Geçtiğimiz yılın en bomba yapımları arasında yer alan ve gişede rekor kıran Galaksinin Koruyucuları yeni hikayesi ile yoluna devam edecek. İlk filmin de yönetmenliğini yapan James Gunn, halihazırda Guardians of the Galaxy 2 senaryosu için çalışıyor, bir yandan da oyuncu ekibinde kimlerin yer alacağı üzerine kafa yoruyor.

    Başroldeki Chris Pratt ve Zoe Saldana'nın yanısıra Karen Gillan, Benicio Del Toro, Michael Rooker gibi isimlerin de geri döneceği devam filminde karşımıza bir de sürpriz çıkabilir. Kendisinin sıkı bir Galaksinin Koruyucuları fanatiği olduğunu söyleyen Al Pacino ikinci bölümün oyuncu kadrosuna katılabilir.

    Zira Gunn'a Twitter üzerinden sorular bir soruya, yönetmen "Al Pacino ile çalışmayı çok istiyorum" yanıtı vermiş. Aktörün ise bir süre önce stüdyo ile bu konuda görüşme yaptığı biliniyor.

    Bir başka sürpriz ise lisans hakları Marvel'ın elinde olmayan ROM: Spaceknight! Karakter şimdilik Marvel'a bağlı olmasa da, Spaceknights'ın haklarına sahip olan stüdyonun ROM için de elinden geleni yapabileceği söylenirken, James Gunn da Twitter üzerinden yine bu isim için ipucu veriyor.

    Guardians of the Galaxy 2 filmi, 5 Mayıs 2017'de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top