Hesabım
    80'lerin Çocukları 2007'yi Bekler

    Komando'nun yalanları Mr. Smith'i üzmesin

    Regency Enterprises, Bay ve Bayan Smith'in kazandırdığı gişe hasılatının ardından benzer yapımların da başarılı olabileceğine inanıyor. Moviehole'ün bildirdiğine göre stüdyonun ilk hedefi 80'lerin rekortmeni Komando'nun ve ardından Gerçek Yalanlar'ın ve tabi ki Bay ve Bayan Smith'in devam filmlerini çekmek.

    1985'te Mark L. Lester'in çektiği, Arnold Schwarzenegger'i tahtına sağlam bir şekilde yerleştiren Komando, özellikle dönemin video çılgınlığını besleyen önemli kaynaklardan biri olmuştu.

    Komando 2'yle aynı başarıyı yakalamak isteyen Regency elbette en büyük silahının, Arnie'nin yokluğunun farkında. Resmi olarak dile getirilmese de, dedikodulara bakılırsa stüdyo Albay Matrix'in Kaliforniya Valiliği'ndeki görevini tamamlamasını, yani Ocak 2007'yi bekleyecek. Eğer ünlü aktör yeniden vali seçilemezse de Komando 2 ve Gerçek Yalanlar 2 için kendisine teklif götürülecek.

    80'lerin aksiyonlarını özleyenler için 2007 uzak bir gelecek gibi görünse de sabırla beklemekten başka çare yok. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top