Hesabım
    Son Mektup Filmi Kanada'dan Büyük Övgü Aldı!

    Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Yıldönümü'nde, 18 Mart günü vizyona çıkacak Son Mektup, Todd Brown'dan tam not aldı!

    Çanakkale Deniz Zaferi'nin tam 100. Yıldönümü'nde, 18 Mart günü vizyona girecek olan çıkacak Son Mektup, eleştirmen Todd Brown'dan tam not aldı. Dünyanın en önde gelen bağımsız film değerlendirme kuruluşlarından "Global Film"in kurucusu ve editörü olan Brown, imdb'de de yayınlanan yazısında, Son Mektup filminin fragmanı hakkında "Teknik olarak çok başarılı. Film, dünyada da geniş çapta etkili olabilir" dedi.

    Orijinal metni Twitchfilm.com sitesinde yayınlanan yazısında Brown filmin videosu hakkında şu yorumlarda bulunuyor: " 1915 tarihinde Çanakkale'de geçen mücadeleyi konu alan Özhan Eren imzalı film, genç bir Türk pilotu ile savaş alanındaki bir hemşirenin öksüz bir çocuğu kurtarış ve sahipleniş öyküsünü anlatıyor. Şayet yönetmen Eren bu geniş çaplı mücadele ile öykünün drama dozunu dengede tutabildiyse dünya çapında izlenebilecek bir filme imza atmış gibi görünüyor. Filmin yayınlanan teaser videosu bize eldeki savaş malzemesinin yüksek teknik kalite ile oldukça iyi kullandılğını fısıldıyor..." 

    Başrollerini Tansel Öngel ve Nesrin Cavadzade,'nin üstlendiği ve Türk sinemasının en pahalı filmi olan Son Mektup, 7 yıllık bir çalışmanın sonucunda vizyon için gün sayıyor. Daha önceki filmi "120" ile yurtiçi ve dışında büyük övgüler alan ve milyon barajını aşan Özhan Eren, senaryosunu yazdığı ve yapım-yönetimini üstlendiği Son Mektup'ta savaşı ve savaşın perde arkasını duygusal bir dille anlatıyor.

    Son Mektup filminin geçtiğimiz cuma ilk kez Beyazperde.com tarafından paylaşılan son fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz: 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top