Hesabım
    Sis'e Takılan Fragmanlar

    Oyun uyarlamaları Carpenter'ın izlerini örter mi?<br />

    Uzun zamandır sabırla beklediğimiz yapımlar teker teker yüzlerini göstermeye başladılar. Üst üste yağan fragmanlarla oldukça bereketli başlayan bu haftada göze ilk olarak, John Carpenter'ın korku sinemasına köşe taşı olarak yerleştirdiği 1980 yapımı The Fog'un Rupert Wainwright'ın kamerasından yansıyan yeniden çevrimi çarpıyor.

    Tom Welling ve Maggie Grace'in başrollerini paylaştığı yeni The Fog'un fragmanı korku sineması hayranlarını yerinden sıçratacağa benziyor. Hollywood'un remake'leri yeni ekmek kapısı olarak gördüğü şu günlerde, fragman bizi yanıltmıyorsa, Wainwright oldukça başarılı bir yeniden çevrime imza atmış.

    70'lerin ve 80'lerin filmlerini tekrar tekrar çekmenin yanı sıra, dev stüdyoların son günlerdeki başka bir çıkış yolu da bilgisayar oyunlarının uyarlamaları. Uzun zamandır beklediğimiz uyarlamalar içinde başı çekense tabi ki Doom'du. Andrjez Bartkowiak bizi fazla üzmedi ve Karl Urban'ın başrolünde olduğu Doom, fanlarının karşısına çıktı.

    Beyazperde.com okurlarının takip ettiği haberlerini, aksatmadan Lord of War'dı. Artık soğukkanlı silah tüccarına göz atmanın zamanı gelmişti.

    Bol fragmanlı haftamızın başında diğerleri arasından sıyrılan yapımlardan biri de Ralph Fiennes'ın bahçıvanı. İngiliz Hasta'nın Oscar kaçıran romantik aşığı hayranlarını bu sefer de Bahçıvan ile göz yaşlarına boğmaya hazırlanıyor.

    Bu kadarla da sınırlı değil. Just Like Heaven, Prime, An Unfinished Life, Proof ve diğerleri... Sinema dünyasında olup biten her şeyi keşfetmek için tıklanması gereken adresse tabi ki aynı,

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top