Hesabım
    Kahvaltımı Tiffany'de Yaparım

    Keira erken olsa da Hepburn'ün tahtına aday

    Karayip Korsanları'nın güzel Elizabeth'i Hollywood'un en zarif yıldızlarından biri olan Audrey Hepburn'ün tahtına mı aday? Sky'a yaptığı açıklamada bunu açık açık dile getirmese de Keira Knightly, Tiffany'de Kahvaltı'nın yeniden çevrimi ile bu konuda iddialı olacak.

    Aslında Tiffany'de Kahvaltı'nın yeniden çevrileceğine dair dedikodular uzun zamandır Hollywood kulislerinde yankılanıyordu. Hatta filmin başrolünde Jennifer Love Hewitt'in rol alacağı ve düşüşe geçen kariyerini toparlayacağı söyleniyordu ama öyle görülüyor ki Knightly işi kapmış bile.

    Hepburn'ün yerini alabilmek için çok erken olduğunu dile getiren güzel oyuncu ilk denemeyi ünlü yıldızın gerçekten parladığı filmlerden biri olan Tiffany'de Kahvaltı ile yaparak işe oldukça hırslı girişecek.

    Truman Capote'nin romanından Blake Edwards tarafından 1961'de uyarlanan filmde Hepburn, zengin erkeklere eskortluk yapan Holly Golightly rolüyle olağanüstü bir performans sergilemiş ve her sabahını Tiffany'nin vitrini önünde kahvaltı yaparak noktalamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top