Hesabım
    Sıkı Durun! Çünkü Star Wars Cephesinden Yeni Teaser Geldi!

    Star Wars: Güç Uyanıyor filminden yayınlanan ikinci teaser sayesinde merakımız doruk noktasına ulaştı!

    Serinin fanatikleri merakla beklenen yeni fragmanın yollarını gözleyedursun; Star Wars: Güç Uyanıyor cephesinden, sinema severlerin iştahını kabartacak oldukça detaylı bir teaser daha görücüye çıktı bile!

    Geçtiğimiz hafta, filmden yayınlanacak yeni fragmanın, 1 Mayıs'ta Yenilmezler: Ultron Çağı filmiyle birlikte görücüye çıkacağı haberleri yayılmış, Making Star Wars cenahı da bu haberleri doğrulamıştı. Henüz dedikodular durulmadan, filmden yepyeni bir teaser daha yayınlandı. Hem eski kuşak fanboyları hem de yeni jenerasyonu etkisi altına alan bu taptaze teaser; yayınlandığı ilk andan itibaren internette tıklanma ve paylaşım rekorları kırdı.

    Yeni teaser ile birlikte hem serinin tonu hem de eski seri ile olan organik bağı da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. J.J. Abrams, özellikle 80 kuşağını da yakalayabilmek için hem güncel popüler sinema anlayışını hem de nostalji ögelerini dengeli bir biçimde bir araya getirmeyi başarmış gibi duruyor.

    Fanların büyük bir kısmı, Star Wars Celebration’dan yayınlanacak yeni bir posterle bile yetinecekken, yayınlanan yeni teaserın şok etkisi yarattığı söylenebilir. Film, ülkemizde 18 Aralık 2015 tarihinde vizyona girecek! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top