Hesabım
    Suicide Squad Ekibi Bir Araya Geldi!

    Bu günü kötülerin bayramı ilan edebiliriz!

    Geçtiğimiz hafta ortalık Jared Leto'nun yeni Joker güzellemesi ile çalkalanırken, Suicide Squad yapımcıları, filmin diğer fiyakalı kötülerini de unutmadılar. Serinin hayranlarının, filmden yayınlanan bu ilk geniş çaplı görsele verdikleri tepkiler ise fazlasıyla olumlu!

    Yönetmen David Ayer'in Pazar sürprizi kıvamında takipçilerine servis ettiği ilk görsel sayesinde "acaba şu, şu ve şu filmde nasıl görünecek?" sorusu da cevabını buldu! Margot Robbie'nin muhteşem Harley Quinn çeşitlemesi gönülleri ferahlattı. Will Smith'i Deadshoot olarak izleyeceğimiz projede Joel Kinnaman'ı da Rick Flagg olarak göreceğiz. Rol için sıkı bir hazırlık  sürecinden geçtiği belli olan Jai Courtney'in Captain Boomerang'i ya da Cara Delevingne'ın ete kemiğe büründürdüğü Enchantress'ı da ekibe fazlasıyla yakışmış. Adewale Akinnuoye-Agbaje ağır makyaj altında bile olsa Killer Croc'u perdeye taşımaktan mutlu görünüyor. Adam Beach'in Slipknot karakteri ve Jay Hernandez El Diablo'su ise fotoğrafın süprizleri!

    Batman ve Deathstroke'u da göreceğimizin kesinliğe kavuşmasıyla birlikte, Suicide Squad'ın önümüzdeki sezonun en fiyakalı yapımları arasında yer alacağını iddia etmek hiç de yanlış olmaz! 12 Ağustos 2016 tarihini takvimlere şimdiden kazıyalım!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top