Hesabım
    Johnny Depp'in Kara Düzen'de İşi Ne?

    Ülkemizde 9 Ekim'de Kara Düzen adıyla vizyona girecek filmden Türkçe altyazılı fragman da yayınlandı!

    Geçtiğimiz haftalarda ilk orijinal fragmanlarını paylaştığımız Johnny Depp'in son filmi Black Mass, ülkemizde Kara Düzen adıyla 9 Ekim 2015'te vizyona girecek. Gösterim tarihi ötelenen filmin yukarıda seyredebileceğiniz Türkçe altyazılı fragmanı da sanal alemde paylaşıldı. 

    Binbir Surat Johnny Depp'i, Güney Boston bölgesinin en azılı suçlularından olan James Whitey Bulger olarak seyredeceğimiz filmde, kendisine Benedict CumberbatchDakota JohnsonJuno TempleJoel EdgertonSienna Miller ve Kevin Bacon gibi isimlerden oluşan bir yıldız kadrosu eşlik ediyor.

    FBI'ın başına sağlam bela olan James 'Whitey' Bulger için Dick Lehr ve Gerard O'Neill'ın kaleme aldığı 2001 tarihli Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob adlı kitaptan uyarlanan filmin senaryosu ise Jez Butterworth ve Mark Mallouk'a ait. Bu çılgın polisiye-suç filminin yönetmen koltuğunda ise daha önce Çılgın Kalp ve Kardeşim İçin filmlerde kamera arkasına geçmiş olan oyuncu ve senarist Scott Cooper yer alıyor. 

    James Whitey Bulger, başrol Johnny Depp'in yaşanmış, gerçek hikayelerden ilham alan 4. rolü...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top