Hesabım
    Salma Hayek Yuva Yıkan Kadın Oldu!

    Oscar adayı oyuncu Salma Hayek bugün vizyona giren yeni filmi "İki Aşk Arasında / How to Make Love Like an Englishman"de sevgililerin başına dert açıyor!

    Oscar adayı Meksikalı oyuncu Salma Hayek, "Frida" filminden de bildiğimiz üzere dönemin en yetenekli kadın oyuncularından biri. Yeni filmi "İki Aşk Arasında / How To Make Love Like An Englishman" de bugün itibariyle vizyona girdi.

    Başrollerinde Hayek'e, eski Bond Pierce Brosnan ve sevilen oyuncu Jessica Alba'nın eşlik ettiği yapım eğlenceli bir romantik komedi. Brosnan'ın genç öğrencisi ve aynı zamanda hamile olan sevgilisi Kate (Alba) ile evlenmek üzere olan çapkın ve çocuksu bir profesörü canlandırdığı yapımda Hayek, Alba'nın kız kardeşi Olivia olarak karşımıza çıkıyor. Hayek'in filme girmesiyle birlikte işler karışıyor ve profesörümüz Hayek'e sırılsıklam aşık oluyor. Baba olmakla aşık olduğu kadın arasında tercih yapmak zorunda kalan profesörin hikayesi hakkında Hayek "Böyle bir ekiple bir arada olduğum için çok şanslıyım. Pierce, sevgili kardeşim Jessica ve Malcolm'la çalışmak çok güzel. Kimyamız harikaydı" dedi.

    Eğlenceli profesör Richard Haig'i canlandıran Brosnan rolüyle ilgili olarak "Senaryoyu ve 'Richard Haig' karakterini çok sevdim. Çocuksu bir adam, tam olarak büyümemiş. Güzel ve genç kızların kollarında romantik günler geçiriyor. Bir de saygı duyduğu bir babası var" diye konuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top