Hesabım
    Kutupta Macera, Vizyonda!

    Norveç yapımı aile filmi, çocuk seyirci kitlesini yakalayabilecek potansiyelde bir yapım...

    Yönetmenliği ve uyarlama senaryosu Norvçli sinemacı Grethe Bøe-Waal'e ait olan Kutupta Macera (Operasjon Arktis) bugünden itibaren sinemalarda! 

    Üç kardeş olan Julia, Sindri ve Ida anne ve babalarının işi gereği sürekli taşınarak ev ve okul değiştirmektedirler. Öte yandan babaları son taşındıkları eve çok uzakta çalışmaktadır ve herkes onun eve dönüşü için Noel'i beklemektedir. Yeni okullarının ilk gününde Sindre, kendisinden daha büyük bir çocukla kavga girişince işler karışır. Sindre öfkeli ve üzgün biçimde her şeyden kaçmak için soluğu asla girmemesi gerekn bir helikopterde alır, peşinden küçükkardeşi Ida ve ablası Julia'yı da sürükler. Fakat 3 kardeş bu firar sonucunda ertesi sabaha kadar başlarına ne kadar büyük bir dert açtıklarının farkına varamazlar... 

    Norveçli yazar Leif Hamre'nin aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanan filmin başrollerini Kaisa Gurine AntonsenIda Leonora Valestrand Eike ve Leonard Valestrand Eike üstlenirken, Nicolai Cleve BrochLine Verndal ve Kristofer Hivju onlara eşlik eden büyük isimler. 

    Ülkemizde Türkçe dublajlı olarak vizyona giren filmin tüm seansları için tıklayın! 

    Filmin beyazperde eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top