Hesabım
    Roddy Piper, 61 Yaşında Hayata Gözlerini Yumdu!

    “Rowdy” lakabıyla tanınan güreşçi ve aktör Roddy Piper, kalp krizinden öldü.

    Gerçek adı Roderick George Toombs  olan “Rowdy” Roddy Piper, profesyonel güreş camiasının efsane ismi olarak adlandırılıyordu. Profesyonel güreşçi ve aktör olarak hayatına devam eden “Rowdy”, 61 yaşında Kaliforniya’daki evinde uykusunda kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.

    Roddy Piper, profesyonel güreş camiasına girdikten sonra Hulk Hogan ile yaptıkları müsabakalarla herkes tarafından sempati duyulan bir güreşçi olmuştu. Güreş camiasının sevilen ve efsanevi karakterlerinden biri olmayı başaran Roddy Piper, sonrasında sinema sektörüne adımını attı.

    Ünlü aktör, 1988 yılında John Carpenter’ın “They Live” filmindeki şu repliğiyle yıllarca  izleyicilerin aklında yer edinmeyi başarmıştı:

    “I have come here to chew bubblegum and kick ass — and I’m all out of bubblegum.”  

    They Live” filminden sonra da birçok filmde boy göstermeye başlayan Roddy Piper, tamamlanmayı bekleyen birçok film projesini de arkasında bıraktı.

    Tüm sanat camiasının üzüntüyle karşıladığı olayda John Carpenter’ da Roddy için bir mesaj yayınladı. Carpenter mesajında şunları dile getirdi:

    “O muhteşem bir güreşçiydi, hak ettiği değeri göremeyen bir aktör ve kusursuz bir gösteri adamıydı. Şu an en yakın arkadaşlarımdan birini kaybetmiş gibi hissediyorum.”

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top