Hesabım
    Görevimiz Tehlike 5 ABD Box Office'i de Fethetti!

    Geçtiğimiz haftasonunun ABD Box Office rakamları açıklandı

    Hollywood yapımı aksiyonların büyük rağbet gördüğü dönemimizde ABD box office rakamları bu hafta da Tom Cruise'un başrolünü üstlendiği Görevimiz Tehlike 5'ten vazgeçemedi . Bitmeyen aksiyonuyla beğeni toplayan film vizyondaki 2 haftasında 29.4 milyon dolar hasılat elde etti. Listeye 2. sıradan giren Marvel yapımı Fantastik Dörtlü ise ne yazık ki aynı kaderi paylaşamadı. Marvel'ın en başarısız yapımlarından biri olarak öne çıkan film ilk haftasında 26.2 milyon dolar gişe yaparak vasat bir açılışa imza attı. Listeye 3. sıradan giriş yapan ve ilk haftasında 12 milyon dolar hasılat yapan gerilim fimi Geçmişten Gelen ise yıldızlı kadrosuna rağmen gişede umduğunu bulamadı.

    Listenin 4. sırasında yer alan komedi filmi Tatil Zamanı vizyondaki 2. haftasını kutlayan yapımlardan biri. Toplam 3,430 seyirci rakamına ulaşan film bu haftasonunda 9.1 milyon dolar hasılat elde etti. Vizyondaki 4. haftasında %38.9 düşüş yaşayan Paul Rudd'un başrolünü üstlendiği Marvel yapımı Ant-Man, bu haftasonu 7,8 milyon dolar hasılat elde ederek 5. sırada yer aldı. Vizyondaki 5. haftasını kutlayan animasyon film MinyonlarAnt-Man'in hemen arkasından gelerek 6. sıraya yerleşti. 7'den 70'e herkesin sevgilisi haline gelen minyonların maceralarını anlatan film geçtiğimiz haftasonu 7,4 milyon dolar gişe yaptı. Listenin 7. sırasında ise komedi-drama filmi Sıradışı Anne yer alıyor. İlk haftasında 7 milyon dolar gişe yapan filmi 1,603 seyirci izledi.

    Başrollerini Amy SchumerBill Hader ve Brie Larson'ın paylaştığı Trainwreck filmi ise bu haftanın box office listesinde 6,3 milyon dolarla 8. sırada yer alıyor. Beğenilen komedi filmi bu haftasonu 2,525 seyirci seyretti. Listenin 9. sırasında yer alan film ise atari figürü şekilli uzaylıların dünyamızı istila etmesini konu alan Pixels oldu. 3. haftasına giren film haftasonunda 5,4 milyon dolar gişe yaptı. Listenin son sırasında ise başrollerini Jake Gylenhaal ve Rachel McAdams'ın paylaştığı dram filmi Son Şans yer alıyor. 2,274 kişinin izlediği filmi takiben 8. sırada 4,7 milyon dolar hasılatla 3. haftasını geride bıraktı.

    ABD gişe verileri için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top